Jeg har kommet over en del nye leker og spill som jeg skal ha på logopedkontoret, og jeg gleder meg til å dele tips med dere, for det finnes så mye morsomme aktiviteter og spill som kan gjøre språk- og uttaletreningen til en lek. Fremover skal jeg dele tipsene med dere. En del av lekene og spillene fikk jeg prøvd ut med barn før sommeren, men noen er også helt nye, så de gleder jeg meg til å prøve i august. Jeg liker å prøve ut spill og aktiviteter før jeg deler dem som tips, slik at jeg vet det er spill som barn syns er spennende og motiverende. For det hender jeg også prøver ut spill som ikke fungerer så bra, og som verken bidrar til at språktreningen blir morsom eller motiverende, og som dermed heller ikke gir den ønskede effekten vi ønsker når vi øver. Materiellet skal jo både være gøy, men også bidra til at språk- og uttaletreningen gir resultater. Men derfor synes jeg også det er veldig gøy å prøve ut ulike spill og aktiviteter. Så jeg deler tipsene med dere etter hvert som jeg har prøvd ut de ulike spillene 😉