Nå er endelig den nye nettsiden til Språkhjerte på plass, og jeg gleder meg til å dele nye innlegg som jeg håper kan inspirere til morsom og motiverende språktrening. Jeg setter stor pris på alle tilbakemeldinger jeg får fra dere om hvordan dere bruker tips fra Språkhjerte, det er så moro å høre 🙂

Det er en del av dere som har gitt uttrykk for at det tidligere har vært vanskelig å finne frem til hvor man kan bestille spill og språkmateriell fra Språkhjerte. Derfor har jeg nå fått på plass en nettbutikk her. Det gjør det enklere å finne frem til språkmateriell man vil bestille, og lettere å gjøre en bestilling. I tillegg får man umiddelbart etter bestilling tilsendt en mail med lenke til det man har bestilt, så dere slipper å vente på at jeg skal sende det ut til dere på mail.

Knappen, Kontakt, E Post, Mail, Red, Red E-Post

Foreløpig er det ikke alle produktene jeg har fått lagt inn i nettbutikken, så jeg jobber med å få på plass alle så raskt som mulig. Hvis det skulle være noen som savner noen av produktene er det mulig å kontakte meg, og gjøre en bestilling på mail. Ta gjerne kontakt hvis dere har tilbakemeldinger, eller hvis det er noe dere lurer på.

Ha en fortsatt fin sommerdag 🙂

Dag, Sol, Sky, Sommer, Solrik, Lykkelig, Sollys, Moro