Fiskespillet har jeg brukt i flere år. Det er en morsom aktivitet, som også gir mange muligheter til å trene på ord eller uttale av ord.

Det er forholdsvis enkelt å lage, og slik gjorde jeg det:

Jeg tok en tom boks, og limte bilder av ulike fisker på utsiden. Du kan også bruke en pappeske, plastboks, eller noe annet, for eksempel et farget ark som fiskene kan ligge på. Men det er ekstra spennende å fiske dem opp når de ligger i en boks. 

  • IMG_1996
  • IMG_1994

Så fant jeg ulike bilder av fisker som jeg laminerte.

Bak på fiskene fester jeg bilder av ord vi skal øve på. Det kan være bilder av mat, leker, dyr, kjøretøy, farger, tall osv.  Når man får en fisk på kroken skal man si hva som er på bildet.  

  • IMG_1993

Til fiskestang bruker jeg en pinne jeg har funnet på stranda. Jeg har 2-3 pinner som jeg har malt, men man kan bare bruke pinnene som de er. Hyssing festes på tuppen, og en magnet. Så setter man binders på fiskene.

Da er det bare å si «Skitt fiske» 😉

Lykke til!

Språktrening er gøy 🙂